preskoči na sadržaj

Mala škola, malo učenika, ali puno izvrsnih rezultata.

 DOBRODOŠLI U NAŠ SVIJET! 

Zagrljena obroncima Učke, ponosno uzdignuta na živopisnom brežuljku naselja Čepić i okružena zelenim oranicama isušenog Čepićkog jezera smjestila se mala, seoska škola. Mala - veličinom i mala - po broju učenika. I... upravo to smatramo našom najvećom prednošću. Jer, svakom učeniku znamo ime i svaki od njih srdačno nam poželi dobro jutro i pri odlasku vikne do viđenja. Tako imamo mogućnost promicati napredak svih učenika a to, zaista, i činimo, što se potvrđuje i samim ulaskom u školu u kojoj vlada ugodno ozračje, ozračje dobrodošlice i prijateljstva.

Osnovno obilježje našeg područja je raspršenost naselja pa u školu učenici putuju iz okolnih sela:  Kožljak, Šušnjevica, Nova Vas, Brdo, Letaj, Kršan. Osim matične škole imamo i dvije područne škole sa po jednim dvokombiniranim odjeljenjem u Šušnjevici i Kršanu. Imamo ukupno zaposleno 32 radnika. U realizaciji nastave radi 24 učiteljica odnosno učitelja. A djelatnici naše škole ulažu puno napora kako bi naš rad  bio prepoznatljiv u lokalnoj zajednici, ali i šire. U ovoj maloj zajednici škola već više od stotinu godina obavlja svoju osnovnu, humanu zadaću: prenošenje poruku ljudskog duha i napretka budućim generacijama i kao takva predstavlja duhovno izvorište čepićkog kraja.

Danas je, kao i uvijek, škola mjesto promjena. I mi se trudimo podići njezinu kvalitetu uvođenjem novih oblika rada, novih metoda, projekata... Odabiremo aktivnosti kojima učenike potičemo na stjecanje znanja, vještina i humanih vrednota važnih za cijeli život. U viziji napretka vidimo zadovoljnog učenika, zadovoljnog roditelja i zadovoljnog učitelja. U viziji napretka vidimo i društvo senzibilizirano za potrebe djece i mladih koji vjeruju i teže zajedničkom cilju, a to je odgoj i obrazovanje uspješnog i kvalitetnog mladog čovjeka. Čovjeka koji će nas već sutra zamijeniti na našim radnim mjestima i mjestima u društvenom životu.  

Ravnateljica: Mirela Vidak, dipl. uč.
TražilicaKalendar
« Ožujak 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

E-dnevnik

Priloženi dokumenti:
Upute za ucenike i roditelje.pdf


Škola za život

Korisni linkovi

Obrazovanje


Korisni linkovi
Mediji
 • Glas Istre
 • Radio Labin
 • Labinstina
 • LC Labin
 • 5portal Labin

Ostalo


Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 9. 2017.

Ukupno: 115962
Ovaj mjesec: 935
Ovaj tjedan: 74
Danas: 43

Arhiva dokumenata

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica Čepić

Virtualna školska knjižnica nastala je u vrijeme trajanja nastave na daljinu kao podrška učenicima, učiteljima, stručnim suradnicima i roditeljima.
preskoči na navigaciju