2020-03-16 07:12:50

Poziv ravnateljice

Draga djeco, poštovani roditelji,

od danas krećemo u  veliku i nepoznatu pustolovinu. Ulazimo u virtualni svemir. Učitelji, učenici i roditelji. Zajedno. Veliki izazov iz kojeg ćemo izaći kao pobjednici, u to sam posve sigurna.

Prije svega, svima želim puno zdravlja. Najvažniji zadatak je misliti na sebe i one koje najviše volimo. Budimo ozbiljni i odgovorni prema svom zdravlju i pazimo na naše najbliže.

Za našu zajedničku pustolovinu moramo biti posebno zahvalni učiteljima  naše škole. Bili su neumorni, odgovorni i profesionalni. U posljednjih nekoliko dana radilo se danonoćno. Veoma sam ponosna što sam dio tog tima.

Dragi roditelji

i pred vama je veliki izazov. No, ja  duboko i iskreno  vjerujem u vas i znam da ćete imati snage podržati djecu, da ćete mirno i sabrano biti  njihove zvijezde vodilje i najbliži suradnici vašim učiteljima.

Draga djeco,

škola je tužna i prazna bez vašeg smijeha. Ali, neka se  smijeh i vaša dječja radost širi u vašim obiteljima. Budite im  najčvršći i najdraži oslonac. Vjerujem u vas.

A sad, još jedanput podsjetnik svima:

Danas počinje škola na daljinu. Virtualne učionice su otvorene, a neki su već i u petak odradili dio posla. Za sve poteškoće možete se obratiti vašim razrednicima. U toku današnjeg dana podijelit će se još informatičke opreme  kome je to bilo potrebno.

U razrednoj nastavi je, vjerujem, sve već dogovoreno. Preko viber grupa s roditeljima. Od svojih učiteljica  će učenici dobivati upute za rad. Uz to, za njih će  nastava će biti organizirana preko televizijskog programa HRT3 prema sljedećem rasporedu:

1. razredi - počinje u 8.00 sati

2. razredi - počinje u 10.00 sati

3. razredi -počinje u 13.00 sati

4. razredi -počinje u 15.00 sati

Za učenike od 5. do 8. razreda  nastava na daljinu započinje sutra u 8:00 sati prema rasporedu.

Prijavom u sustav Teams svaki će učenik ući u svoj predmet koji ima prema rasporedu. Napominjem da  su zbog velike opterećenosti sustava moguće poteškoće u smislu usporenog odvijanja razmjene podataka i informacija između učenika i učitelja. Stoga molimo za strpljenje. Ukoliko učitelji i učenici ne budu u mogućnosti stupiti u kontakt u vrijeme kada po rasporedu traje sat, molimo da ostanu tijekom dana prijavljeni u sustav Teams i prate novosti. Također, mole se roditelji i učenici da prate upute i informacije koje će dobiti putem Viber grupe ili e-mailom od svoga razrednika. 

Ovisno o tome kako bude funkcionirala nastava tijekom sutrašnjeg dana, moguće su promjene u načinu odvijanja nastave na daljinu za utorak te  će o eventualnim promjenama učenici biti obaviješteni od svojih razrednika i putem web stranice škole.  

Danas počinje i edukativni program za učenike na Sportskoj televiziji, prema sljedećem rasporedu:

Razred

Termin

Predmeti

5. razred OŠ

8 – 9.30 h

MAT, HRV, PRI, ENG

6. razred OŠ

9.30. – 10.45. h

POV, MAT, PRI, ENG

7. razred OŠ

10.45 – 11.50 h

MAT, HRV, BIO, GEO

8. razred OŠ

11.50 – 12.45 h

HRV, MAT, BIO, ENG

Bilo bi dobro i da, ukoliko imate mogućnosti, vremena, želje, ambicije ili dobijete naputke od svojih učitelja, pratite te emisije…

Vjerujem u vas i naš zajednički uspjeh.

S nestrpljenjem očekujem naš susret u školi.

Voli vas i poštuje

ravnateljica: Mirela Vidak

  

 


Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Čepić