2020-03-12 11:06:30

Obavijest o organizaciji nastave od ponedjeljka 16. 03. 2020. za učenike od 5. do 8. razreda

Sukladno odluci MZO, nastava će se od ponedjeljka 16.3.2020. godine odvijati online prema uobičajenom rasporedu učenika.

Kako bi se realizirali planirani nastavni sadržaji, OBAVEZA JE UČENIKA DA SE UKLJUČE U TAKAV OBLIK NASTAVE, A RODITELJA DA ZA TO OSIGURA POTREBNE UVJETE I NADZIRE UKLJUČENOST UČENIKA U ONLINE NASTAVU.

Online nastava za učenike od 5. do 8. razreda održavat će se preko Microsoft Teamsa.

Važno je da do petka u 14.00 sati preko svojih računala ili tableta svi učenici pristupe Teamsu (upute u nastavku), a za daljnji način izvođenja online nastave bit će na vrijeme obaviješteni.

Svi učenici obavezni su pristupiti Teamsu i izvršavati svoje obaveze prema uputama predmetnih učitelja. 

UPUTE ZA UKLJUČIVANJE U TEAMS:

1. otvori web preglednik Google Chrome

2. u tražilicu upiši: Office 365 za škole

3. u desnom gornjem kutku klikni: Prijava, a zatim na lijevoj strani AAI@EduHrPrijava

4. važno da vam se pojavi prozor s poljima za unos korisničke oznake i zaporke (to je ono isto korisničko ime i lozinka za ulaz učenika u e-dnevnik, npr: iva.ivic@skole.hr)

5. nakon unosa korisničkog imena i lozinke klikni na Prijavi se

6. pojavi se prozor na kojem se nalaze razne ikone, a ti klikni na ikonu Teams

7. nakon otvaranja Teamsa, pojavit će ikone s popisom predmeta u koji će vas vaš predmetni učitelj upisati te klikom ulaziš u predmete

Molimo vas za strpljenje ukoliko imate poteškoća pri ulazu u virtualne razrede. 

Carnet poručuje: "Trenutno postoje poteškoće s aktiviranjem Office365 računa putem stranice office365.skole.hr. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje s obzirom na opterećenost sustava na globalnoj razini. Microsoft u suradnji s CARNET-om radi na što žurnijem otklanjanju poteškoća te ćemo vas obavijestiti čim budu otklonjene."

Ukoliko se poteškoće ne otklone kroz narednih nekoliko dana molimo roditelje i učenike da budu spremni na suradnju putem mailova.

 


Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Čepić