2018-06-13 09:29:55

Obavijest o udžbenicima za 2018./19. školsku godinu

Obavještavaju se učenici i roditelji da se svi udžbenici, za koje je početkom školske godine 2017./18. Općina Kršan podmirila troškove, vraćaju u školu. Uredne i čiste udžbenike će učenici vratiti razrednicima  u srijeda i četvrtak, 13. i 14. lipnja 2018. godine.

  • Učenici 1. razreda ne trebaju vratiti udžbenike jer su svi radni.
  • Učenici 2. i 3. razreda ne trebaju vratiti radne udžbenike iz matematike.
  • Učenici 5.,6. i 7. razreda zadržavaju povijesni i geografski atlas jer se njima koristiti iduće školske godine.

Razrednici će stare udžbenike pokupiti i podijeliti sljedećoj generaciji učenika, a sve razlike riješit će se početkom  iduće školske godine. Općina Kršan će ponovno snositi troškove nabave novih udžbenika koje će učenike čekati u školskim klupama početkom iduće školske godine. 

Učenici su dužni kupiti samo radne bilježnice s Popisa radnih bilježnica (vidi pritiskom na LINK ispod), a likovne mape, za koje će roditelji snositi troškove početkom školske godine 2018./19., će se naručiti u školi.

NOVOST: NE NARUČUJTE RADNE BILJEŽNICE ZA INFORMATIKU JER ĆE SE IDUĆE ŠKOLSKE GODINE UČITI PO NOVOM PLANU I PROGRAMU INFORMATIKE TE ĆE SE MIJENJATI I UDŽBENICI I RB!

Pritiskom na link ispod možete pogledati popis svih izabranih udžbenika i radnih bilježnica za školsku godinu  2018./19.

LINK: http://os-igkovacic-cepic.skole.hr/ud_benici

Duge, tople i vesele ljetne praznike žele učitelji OŠ Ivan Goran Kovačić


Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Čepić