2017-06-13 15:54:00

Zaigrani i zabavni naš Dan škole

Najveća učionica u školi nije bila dovoljna kako bi primila mnogobrojne članove obitelji, mještane, učitelje i učenike na svečanost, u ponedjeljak, 12.6.2017. povodom Dana škole. Ravnateljica Mirela Vidak  otvorila je šaroliku priredbu učenika i učitelja za koju su se pripremali posljednjih tjedana. Bogati program uveselio je sve prisutne. Bilo je tu recitatora, gusara, plesača, pjevača, … Na kraju  su učenici predstavili cjelogodišnji školski projekt Stare nove igre kao uvod u aktivnosti oko škole: turniri u stolnom tenisu, boćanju, briškuli u parovima učenika s roditeljima izmamili su mnogobrojne gledatelje. Najmlađi su se na igralištu s roditeljima poigrali Naokolo salate i Došla majka s kolodvora koje su također naučili tijekom godine, a seoski nonići pokazali su svima kako su se oni nekad igrali, u igrama  Kozičat i pljočat. Uspješna večer zaokružena je podjelom Zahvalnica i Diploma najuspješnijima, a svi su se osladili u voćno-slatkom finišu te se nastavili družiti do kasnih večernjih sati.

Hvala svima! Bilo nam je zaigrano i zabavno! Program vidite u OPŠIRNIJE.

Foto-galerija: Dan škole

Program povodom Dana škole, 12.6. u 18.00 sati

Mali školski zbor: En ten tini, Veselje ptica; mentorica: Sandra Novaković MŠ Čepić (1. i  3. r.): Zborna recitacija: Što smo naučili; mentorica: Jasminka Zahtila Grupa Ciao bimbi: Girotondo i Filastrocca; mentorica: Leticija Sinčić Ćorić Nagrađeni literarni radovi s Di ca slaje zvoni i Ca je ca:

       Leana Rade - Zoda moje kući, Cesta; mentorica: A. Brenković

Veliki školski zbor: Čija je ono divojka, Ružo crvena; mentorica Sandra Novaković Mali i veliki zbor: Pjesma mira; mentorica Sandra Novaković Učenici 4. razreda: Macarena ples; mentorica: Mikela Banko Lukšić Nagrađeni literarni radovi s Di ca slaje zvoni i Ca je ca:

                    Mar:in Dudić – Krpica

                    Kevin Šegon – Beseda; mentorica: Mikela B. Lukšić

Produženi boravak: Diškorš; mentorica: Alenka Brenković Izvannastavna aktivnost  na engleskom (PŠ Šušnjevica): In the forest – scenska igra; mentorica: Romina Licul

 

PŠ Kršan: Igrokaz – Igrajmo se…; mentorica: Mirjana Rabar Učenici 6. razreda: Scenska igra - Upute za rukovanje djetetom iz limenke; mentorica: Dijana Franković PPt prezentacija cjelogodišnjeg projekta „Stare nove igre“; mentorica: Romina Miletić

 

Voditeljice: Ani i  Natali Krajcar, Karla Levak, Lana Stepančić; mentorica: Romina Miletić

 


Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Čepić